ELNÖK (dr. Dávid Ibolya)

Full text search

ELNÖK (dr. Dávid Ibolya)
ELNÖK (dr. Dávid Ibolya): Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, részletes vitára bocsátja-e az élelmiszerekről szóló T/4928. számú törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás. - Dr. Avarkeszi Dezső, Mandur László és több képviselő jelzi, hogy nem működik a szavazógépe.)
Az Országgyűlés 255 igen szavazattal, nem szavazat és tartózkodó szavazat nélkül részletes vitára bocsátotta.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, részletes vitára bocsátja-e az elektronikus cégeljárásról és a cégiratok elektronikus úton… (Zaj. - Közbeszólások: Sok képviselőnek nem működik a gépe!)
Tisztelt Képviselőtársaim! Tessék jelezni! (Derültség.) Bocsánat, a kártyát nem veszi be Géczi Alajos gépe. Kérem, jelezzék, kinek volt még gondja. (Több képviselő jelentkezik. - Zaj.) Avarkeszi Dezső képviselő úrnak, Sisák Imre képviselő úrnak, Tóth András képviselő úrnak és Kis Zoltánnak. Gúr Nándor, Kelemen András, Braun Márton, Hende Csaba. Tisztelt Képviselőtársaim! Akkor egy szavazási próbát tartunk, hogy a gép működik-e. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
297 képviselőtársunk szavazott, mindenki ellenőrizhette a szavazógépét, tovább folytatjuk a szavazásokat.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit