KOVÁCS KÁLMÁN

Full text search

KOVÁCS KÁLMÁN
KOVÁCS KÁLMÁN (SZDSZ): Államtitkár úr miniszterének nyomdokain jár, hiszen (Közbeszólás: Hol járjon?) éppen pár perccel ezelőtt mondtam a közlekedési miniszternek, milyen kár, hogy a miniszter úr itt a Házban egy kérdésemre ezt válaszolta: kijelentését azzal szeretném megcáfolni, hogy autópályára az Európai Unió nem tud támogatást adni, csak vasútfejlesztésre és környezetvédelmi beruházásokra. Itt a Házban hangzott el, ma már tudjuk, hogy ez nem igaz, hivatalos nyilatkozatot adott az Unió, és fölsorolta az autópályákat, amit itt a környezetünkben támogat.
Ugyanígy nem igaz az sem, hogy a diákhitel most lett volna kitalálva, hiszen '96-ban a világbanki hitel, amit a felsőoktatásra benyújtott az akkori kormány, éppen a diákbank-konstrukció kidolgozására vonatkozott. Azok a szakértők, akik nemrég elhagyták az országot (Zaj.), pontosan ilyen döntések miatt, amit a kormány hozott, bizony ebből a '96-os projektből és annak a szakmai előkészítéséből táplálkoztak. (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét. - Közbeszólások a Fidesz soraiból: Idő!) És még egy... (Zaj.) Elnök úr...

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit