LEZSÁK SÁNDOR

Full text search

LEZSÁK SÁNDOR
LEZSÁK SÁNDOR (MDF): Köszönöm a szót, elnök asszony. Tisztelt Ház! Kuncze Gábor képviselőtársam megszólalásához szeretnék hozzáfűzni egy gondolatot. Ő nagyívű hozzászólásában bírálat tárgyává tett egy családpolitikáról szóló országgyűlési beszámolót, fekete-fehér nyomásban, fényképes arcok nélkül megjelent beszámolót. Meggyőződésem, hogy talán nem látta Kuncze képviselő úr azt a Metro újságban megjelent hirdetményt, amely, azt hiszem, a tegnapelőtti számában található. Ebben a főpolgármester-helyettes szinte egy időben tette közzé a főváros közlekedésének javítását szolgáló új, hannoveri villamosok beállítását megfogalmazó írását.
A talán leglényegesebb dolog, amit följegyeztem fölszólalása után: a fővárosi közlekedési helyzet romlott volna, ha a Fidesz-MDF képviselőcsoportja nem szavazott volna együtt a szocialistákkal a hannoveri villamosok megvásárlása érdekében. Akárhogyan is olvasgattam a főpolgármester-helyettes beszámolóját - amelyik egyébként fényképpel jelent meg -, erről a segítségről nem esett egy szó sem a közpénzekből fizetett hirdetésben.
Az belefér a szabad demokraták igazságképébe, hogy meg sem említik beszámolójukban a sikerhez nélkülözhetetlen partnereiket, de ők szerepelni akarnak egy olyan családpolitikai beszámolóban, amelynek sikeréhez ők semmivel nem járultak hozzá, sőt minden egyes családpolitikai döntést elleneztek. Nem értem az önmagukkal meghasonlott lelkek kampányidőszakban érzékelhető megnyilvánulásait.
Köszönöm szépen. (Taps a Fidesz és az MDF soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit