ELNÖK (Gyimóthy Géza)

Full text search

ELNÖK (Gyimóthy Géza)
ELNÖK (Gyimóthy Géza): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a közraktározásról szóló 1996. évi XLVIII. törvény módosítását kezdeményező törvényjavaslat részletes vitája. Az előterjesztést T/122. számon, a bizottságok együttes ajánlását pedig T/122/31. számon kapták kézhez.
Tisztelt Országgyűlés! Javaslatot teszek a részletes vita szerkezetére. A benyújtott módosító javaslatok közötti összefüggésekre figyelemmel és a törvény szerkezeti rendjét követve indítványozom, hogy a részletes vita két szakaszból álljon. Az első szakaszban a közraktározás intézményeivel kapcsolatos rendelkezések módosítását indítványozó javaslatok tárgyalására kerül sor az ajánlás 1-22. pontjai alapján. A tartalom összefüggésére tekintettel ebben a szakaszban szerepel a 27. számú ajánláspont is. A második szakaszban a közraktári tevékenységet szabályozó rendelkezések módosításait kezdeményező 23-26. pontok szerepelnek.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a javasolt vitaszerkezetet. (Szavazás kézfelemeléssel.) Köszönöm, látható többség - most nagyon könnyű helyzetben vagyok, mert személyenként tudom megszámolni.
Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége a vitaszerkezetet elfogadta.
Megnyitom a részletes vita első szakaszát az ajánlás 1-22. pontjai, valamint 27. pontja alapján.
Előzetesen írásban jelentkezett Fenyvessy Zoltán képviselő úr, MIÉP. Az első szakaszhoz kíván szólni a képviselő úr? (Dr. Fenyvessy Zoltán: A másodikhoz tulajdonképpen.) Akkor a másodikhoz.
Tehát akkor következik a záró-, a második szakasz. Megadom a szót Fenyvessy Zoltán képviselő úrnak, MIÉP.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit