ELNÖK (dr. Áder János)

Full text search

ELNÖK (dr. Áder János)
ELNÖK (dr. Áder János): Köszönöm szépen. Ez valóban segítség, hiszen a Szabad Demokraták Szövetsége - a frakciók közül egyedül - megadta a sorrendet, ez segít nekünk. Azt kérem a többi frakciótól is, hogy ez most történjen meg, ha ezt kérhetem. Van-e még további észrevétel, ami a további tárgyalási menetrendet érinti? - S akkor azt gondolom, innentől egy mindenki számára elfogadható forgatókönyv szerint tudjuk folytatni a mai vitát.
(Kristyánné Aknai Erzsébet jelentkezik.) Kétperces hozzászólás? Ügyrendi javaslat, vagy az elhangzottakkal, Pokorni Zoltán által elmondottakkal kapcsolatban? (Kristyánné Aknai Erzsébet: Az elhangzottakra.) Akkor arra kérem Szekeres Imrét, kis türelemmel legyen, kétperces hozzászólásra jelentkezett... - Kristyánné Aknai Erzsébet. Bocsánat, a képviselő asszonyt még nem ismerem személyesen. Azt kérem, hogy a kétperces hozzászólás után, ha jól láttam, az MSZP részéről Szekeres Imre lesz az első felszólaló, tehát Szekeres Imre következik. Ezt követően Gémesi György, a Magyar Demokrata Fórum részéről. Addig hadd kérjem, az elnöklésben engem váltó Szili Katalin a pontos listát ismertetni fogja a két felszólalás után, mert addig, gondolom, minden felszólalást be tudunk iktatni egy megfelelő rendbe, s addig is nyugodtan folyhat a vita.
Köszönöm a figyelmüket. Most kétperces hozzászólásra megadom a lehetőséget a képviselő asszonynak, az ülés vezetését pedig átadom Szili Katalin alelnök asszonynak. Köszönöm szépen.
(Az elnöki széket
dr. Szili Katalin, az Országgyűlés alelnöke foglalja el.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit