DR. HORVÁTH ZSOLT

Full text search

DR. HORVÁTH ZSOLT
DR. HORVÁTH ZSOLT (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök asszony. Azt hiszem, Vojnik Mária képviselőtársamnak kénytelen vagyok reagálni egyrészt azért, mert ahogy már egyszer elmondtam, az oktatásra költött összes forint rendkívül fontos helyre megy, ugyanis az teremti meg azt a lehetőséget, hogy ebben az országban emberek, kisemberek, gyermekek úgy nőjenek fel, hogy jó esélyük van munkához jutni, olyan tudásuk legyen, amivel utána eltarthatják családjukat, és később eltarthatnak bennünket, amikor már majd idősek leszünk. Ennek az országnak erre feltétlenül szüksége van, tehát ez a pénz abszolút jó helyre megy, függetlenül attól, hogy erős vagy gyenge miniszterekről beszélünk.
A másik, amiről szerettem volna szólni: holnap fog a Házban tárgyalásra kerülni a családokról szóló törvény, amelyben ha sorra vesszük - a költségvetésben már megnéztük -, az összes családokra fordított kiadás a jövő év költségvetésében 100 milliárd forinttal haladja meg azt, mint amit az idei évben fordíthattunk erre. Ha ez nem kellő lobby egy miniszter részéről, akkor nem tudom, mi az. Az egészségügy területén pedig a gyógyító-megelőző kasszánál azt hiszem, körülbelül ötven-egynéhány milliárd forintos többlet van beterjesztve, ami szintén kiváló munka, és ha a miniszter úr bejelentését is hozzáveszem, hogy az önhibájukon kívül rossz helyzetbe került kórházak rehabilitására szintén sor kerül, akkor, azt hiszem, kiválóan képviselte az ágazat érdekeit.
Nagyon kérem, ne tessenek összemosni olyan dolgokat, amelyek nem felelnek meg a valóságnak! Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit