NIKOLITS ISTVÁN

Full text search

NIKOLITS ISTVÁN
NIKOLITS ISTVÁN tárca nélküli miniszter: Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Köszönöm szépen a szót. Tisztelt Frakcióvezető Úr! Bevallom, én sok mindenre gondoltam, amikor ezt a kérdést megkaptam, de erre nem. (Derültség. - Dr. Torgyán József: Nem használt titkosszolgálati eszközöket.) Én azt már régen megmondtam önnek, hogy a lehető legmesszebb áll tőlem, hogy egy legális parlamenti párttal szemben titkosszolgálati eszközöket használjunk.
De végigmenve azon az állításon, amit ön itt mondott, a válasz összefoglalható a következőkben:
Radikális fellépés és az, hogy a miniszterelnök intézkedési terv kidolgozására adott megbízást különböző szinteken, a környezetében és a rendőrség vezetése körében - ez ugyebár nem blöff. Hogy találtak egy hajszálat a nyomozás során, ami ugyan egy viszonylag kicsike kis darab, de nagyon sok mindenre választ adhat - ugyebár ez sem blöff. Hogy be van nyújtva a büntetéseljárásról szóló törvény, aminek a tárgyalása folyamatban van, amit lehet jobbá vagy rosszabbá tenni módosító indítványokkal, de tény, hogy be van nyújtva, és foglalkozik vele a tisztelt Ház - ez sem blöff. Végezetül azt kell mondjam, hogy a miniszterelnök úr eltökélt szándéka, hogy nagyon szigorúan, nagyon határozottan és következetesen fel fog lépni mindazon jelenségek ellen, amelyek a közrendet, a közbiztonságot zavarják és az állampolgárok közérzetét nagyon rossz irányba fordítják - ez sem blöff.
Úgyhogy összességében azt kell mondjam, hogy a miniszterelnök ezek szerint nem blöfföl, tisztelt képviselő úr.
Köszönöm szépen. (Derültség és taps a bal oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit