DR. AVARKESZI DEZSŐ

Full text search

DR. AVARKESZI DEZSŐ
DR. AVARKESZI DEZSŐ igazságügyi minisztériumi államtitkár: Köszönöm a szót, elnök úr. Elnézést, hogy a vita közepén szót kértem, de úgy gondolom, az előző hozzászólásban elhangzott két olyan gondolat, amelyre feltétlenül reagálnom kell.
Az egyik - az utóbbi - a tartozások elengedése. Szeretném megerősíteni, hogy szó sincs a köztartozások elengedéséről. Átütemezésről van szó, nagyon szigorú feltételekkel, csak pályázat alapján, és csak olyan módon, hogy biztosítani lehessen, hogy ne halmozódjanak fel újra tartozások. Nagyon kérem, hogy ilyenféle híreszteléseknek ne adjanak alapot képviselőtársaim.
A másik: nem első alkalommal hallom azt, hogy a törvény szerint az egyesületek majd átalakulnak gazdasági társasággá. Tisztelettel kérem képviselőtársaimat, olvassák el figyelmesen a törvényjavaslatot! Sehol nem fordul elő benne az, hogy az egyesületek átalakulnának gazdasági társasággá. Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit