DR. LOTZ KÁROLY

Full text search

DR. LOTZ KÁROLY
DR. LOTZ KÁROLY közlekedési, hírközlési és vízügyi miniszter: A jelenlegi fejlesztések, tisztelt képviselő asszony, semmi szín alatt nem lobbytérképek alapján történnek, tehát azok, amiket a parlament az elmúlt esztendőben közlekedéspolitika, illetve vízügypolitika alapján elfogadott, folyamatosan megvalósulnak, illetve megvalósulásukat nyilvánvalóan elsősorban pénzügyi kérdések akadályozhatják. Az egyes területfejlesztési javaslatok között a mérlegelés mindenképpen az infrastruktúra nemzetgazdasági, mindenki által és a parlament által elfogadott elvei szerint történhet és nem egyéni elképzelések szerint.
Mint elmondtam, amelyek esetleg ésszerűen figyelembe vehetők, azok itt majd a parlament előtt a területfejlesztési koncepció vitája során kerülhetnek be ebbe, abban az esetben, hogyha az egész parlament ezt jóváhagyja. Meggyőződésem, hogy néhány nagy területfejlesztést érintő koncepcióról lehet szó, és semmiképpen nem tudnék olyat támogatni, hogy egyéni választókerületekre vonatkozó kisebb fejlesztésekkel foglalkozzon, csak az országos hálózati szempontok szerint történhetnek a későbbiekben a fejlesztések. (Taps a jobb oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit