DR. ISÉPY TAMÁS

Full text search

DR. ISÉPY TAMÁS
DR. ISÉPY TAMÁS (KDNP): Tisztelt Országgyűlés! A rendelkezésre álló időt messze alulmúló rövidséggel szeretném indokolni a Kereszténydemokrata Néppárt és a Fidesz-Magyar Polgári Párt szavazatát. Mindkét képviselőcsoport tartózkodással szavazott.
Ellenzéktől szokatlan módon némi formabontással követtük a kormánynak a magatartását. Mi ugyan csak a gombok közül választottuk a tartózkodást, a kormány azonban a nem cselekvésben választotta a probléma megoldásától való tartózkodást, mert hogyha azt az elfogadott törvényt néztük, nézzük, akkor a semmi magas fokon történő meghámozása történt. Mindenki egyetért azzal, hogy 4 milliárd forintot életjáradék formájában biztosítunk. De ez egy szál csak a problémacsokorból. Az érdekeltek itt a csokrot várnák. Ezzel szemben nem oldódott meg a probléma, hanem a malomkövet görgetik majd tovább, üsse el majd a következő kormányt a malomkő, mert ez egy befejezetlen történet maradt így. Elvileg van egy közalapítvány, gyakorlatilag nincs alapító okirat, nem láttuk. Gyakorlatilag lenne egy kuratórium, a valóságban az anonymusok gyülekezete. Van egy kárpótlási rendszer, nincs eljárási szabály.
Tehát megoldatlan a probléma. Tehát amint mondtam, a tartózkodást kizárólag az indokolja, hogy a semmi meghámozásához igen szavazattal nem járulhattunk hozzá, azzal a megkötéssel, hogy igenis egyetértünk a probléma megoldásával, de akkor meg kell oldani a problémát, nem részletekre bontva kell a kérdésnek majd nyolcszor-tízszer nekifutni. Köszönöm a figyelmet. (Taps a jobb oldalon.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit