KOVÁCS KÁLMÁN

Full text search

KOVÁCS KÁLMÁN
KOVÁCS KÁLMÁN közlekedési, hírközlési és vízügyi minisztériumi államtitkár: Frakcióvezető Úr! Én úgy gondolom, hogy az élet létrehozásában is jelentős szerepet játszik az ember.
Ugyanígy, ön említette az árvízet és a belvízet - mit tettünk, hogy ne legyen árvíz, ne legyen belvíz? Nos, ez sem a mi kompetenciánk. De hogy ne okozzon nagy kárt az árvíz és a belvíz, ezért igen sokat tettünk. (Taps a kormánypárti padsorokból.) Nos, az élettel is így szoktuk, hogy nagyon sokat teszünk azért, hogy éledjen, viruljon Magyarországon.
Egyébként pedig a miniszter úrtól közvetlenül tudom, ő bízott meg, hogy ezt azért mondjam el, hogy megnyugtassam a frakcióvezető urat: ő letesztelte. Ha mégis egyszer, akár idén nyáron vagy akár jövő tavasszal a mély víz közelébe kerül, és ott lemerül, ne izguljon, ha egy kortyot iszik, az a víz tiszta - a Balatoné. (Taps és derültség a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit