DR. TORGYÁN JÓZSEF

Full text search

DR. TORGYÁN JÓZSEF
DR. TORGYÁN JÓZSEF (FKGP): Köszönöm a szót, elnök úr. Én úgy gondolom, először is csalódást kell önnek okoznom, államtitkár úr, mert az életet nem Lotz Károly miniszter úr, hanem a jóisten hozta létre, még a Balaton térségében is - tehát ön ezt tévesen látja.
De hogy lássa a Független Kisgazdapárt jóindulatát, szándékosan nem a vasút villamosításáról kérdeztem például önt, mert akkor azt a kérdést kellett volna feltennem, hogy mikor csapja agyon a nagyfeszültségű áram a miniszter urat - de ezt nem akartam megkérdezni. (Felzúdulás a kormánypárti padsorokban.)
Úgy gondolom viszont, hogy az MSZP-s képviselők kiabálása ellenére, az utakat illetően az M5-ösön várható demonstráció. A vizeket illetően pedig a Balaton környéki tulajdonosok változatlanul felteszik a kérdést, hogy mikor fog a miniszter úr a partközeli vízből meríteni és inni.
Köszönöm a türelmüket. (Taps a Független Kisgazdapárt padsoraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kft. je předním poskytovatelem obsahu v Maďarsku, které zahájilo svou činnost 1. ledna 1989. Společnost se zabývá rozsáhlou digitalizací, správou databází a vydáváním kulturního obsahu.

O nás Kontakt Tisková místnost

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Podívejte se, co o tomto tématu napsaly noviny za posledních 250 let!

Zobrazit