SZILÁGYI GYÖRGY

Full text search

SZILÁGYI GYÖRGY
SZILÁGYI GYÖRGY (Jobbik): Köszönöm a szót. Miniszter Úr! Valószínűleg a miniszterelnök úr elégedett Trócsányi Lászlóval, hiszen egy tolvaj-, bizniszkormány vezetőjeként mi más is lenne az ő feladata, mint hogy elégedett azzal a miniszterrel, aki az állammal szemben képvisel olyan cégeket, akik hogyha nyernek, akkor több száz millió közpénzt vesznek el az emberektől, több száz millió közpénzt vesznek el egyébként az államtól, a magyar kormánytól, amely közpénzeket fölhasználhatna más, sokkal fontosabb dolgokra.
Úgy gondolja, hogy a miniszter úrnak összeférhető teljes mértékben az a tevékenysége, hogy az egyik oldalról fizeti az állam mint minisztert, a másik oldalon pedig majd, amikor megnyerik ezeket a pereket, és a cége gazdagszik, a cége minél nagyobb vagyonra tesz szert, akkor majd onnan is kiveszi a megfelelő jussát. Két helyről kap pénzt. Elárulja jelen pillanatban Magyarországot, elárulja jelen pillanatban a magyar nemzetet az önök igazságügyi minisztere! Ez felháborító, főleg az a felháborító, hogy önök még védik is a miniszterelnökkel az élen. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť