ELNÖK

Full text search

ELNÖK
ELNÖK: Tisztelt Országgyűlés! Felkérem Tiba István jegyző urat, hogy az aláíráshoz készítse elő az esküokmányokat, és kérem dr. Parragh Bianka asszonyt és dr. Kocziszky György urat, hogy kézjegyükkel lássák el az esküokmányokat. (Megtörténik. - Az esküokmányt aláírató dr. Tiba István gratulál a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa két megválasztott tagjának, és átadja az aláírt esküokmány egyik példányát. )
Tisztelt Országgyűlés! A Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa tagjainak megválasztásához az Országgyűlés és a magam nevében gratulálok, munkájuk ellátásához sok sikert kívánunk! (A Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa megválasztott tagjainak elsőként Kövér László, majd Volner János, dr. Semjén Zsolt, Burány Sándor, Rogán Antal, Harrach Péter és dr. Szél Bernadett gratulál.)
(10.10)
Tisztelt Országgyűlés! A határozathozatalok végére értünk. Most kétperces technikai szünetet rendelek el. (Rövid szünet.)
Tisztelettel kérem azokat a képviselőtársaimat, akik nem folytatják az ülésteremben munkájukat, hagyják el az üléstermet. (Zaj. - Csenget. - Dr. Legény Zsolt: A fideszes képviselők…) Tisztelettel kérem a kormánypárti képviselőket, hogy akik távozni készülnek, azok hagyják el az üléstermet. (Zaj. - Lukács Zoltán: Még Tóni megbeszéli az adóbevallását.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť