HERINGES ANITA

Full text search

HERINGES ANITA
HERINGES ANITA (MSZP): Nem tudom elfogadni a választ (Moraj a kormánypárti padsorokban.), hiszen a szabálykövető magyar állampolgárok nagy része, amikor később kapja meg a csekket (Zaj. - Az elnök csenget.), mint a befizetési határidő, csak legyint egyet, és azt mondja, hogy én úgysem nyerhetek a nagyemberek, a Magyar Postával szemben, hiszen én csak egy kisember vagyok.
Egy feladatunk van nekünk ellenzéki képviselőként: kiállni ezek mellett az emberek mellett (Dr. Legény Zsolt: Így van!), és kiállni azért, hogy nekik ne kelljen többet fizetni. Amikor egy átlagpostás fizetésének harminchétszeresét keresi a vezérigazgató, és mégsem érkeznek meg a csekkek, akkor azt gondolom, hogy az lenne a normális, ha leváltanák a vezetőt, és nem keresne ennyire jól, hiszen valahogy nem működik jól a Magyar Posta.
Manapság azt lehet hallani, ha az utcát járja az ember, hogy csak legyintenek az emberek, hogy úgyis megérkezik a csekk, nekem úgyis be kell fizetni. Államtitkár úr szerint nem érkeznek később a csekkek; akkor mi azt tudjuk mondani, hogy valószínűleg a sárga csekk lassan már olyan, mint a magyar vasút: nem késik az államtitkárság szerint. Köszönöm szépen. (Dr. Legény Zsolt: Úgy van! - Taps az MSZP soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť