SZÁSZFALVI LÁSZLÓ

Full text search

SZÁSZFALVI LÁSZLÓ
SZÁSZFALVI LÁSZLÓ (KDNP): Köszönöm szépen államtitkár úr válaszát. A kormány 2010-ben azt a célt tűzte maga elé, hogy Magyarországot családbarát országgá alakítsuk, ezt számtalan, itt felsorolhatatlan eszközzel meg is valósította a kormányzat. A teljesség igénye nélkül említek néhány fontos intézkedést: a családi adórendszer kiépítése; a gyes, gyed rendszerének kiszélesítése és megerősítése; a SZÉP-kártya bevezetése és az Erzsébet-program beindítása; a gyermekek utáni adókedvezmény bevezetése és évről évre való növelése; az ingyenes tankönyvellátás, illetve az ingyenes gyermekétkeztetés radikális kiszélesítése; a „Nők 40” program, illetve a családi otthonteremtési kedvezmény bevezetése.
Azt gondolom, hogy mindezek a programok együttesen szolgálták és szolgálják a magyar családoknak a megerősödését és jövendőjét. Ezért kérjük és támogatjuk a kormányzat további erőfeszítéseit a magyar családok további segítése és támogatása ügyében. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť