MESTERHÁZY ATTILA

Full text search

MESTERHÁZY ATTILA
MESTERHÁZY ATTILA (MSZP): Elnök úr, fölhívnám a figyelmét, hogy az azonnali kérdés arra van, hogy én kérdezzem önt, és ön válaszoljon, nem hogy ön kérdezzen engem. (Felzúdulás a kormánypárti padsorokban.)
De arra gondoltam, hogy van egy-két jó pszichológus, pszichiáter ismerősöm, megadnám a telefonszámukat, mert hátha ez hasznos lenne az ön számára, hallgatva az ön válaszát. Ugyanis tudja, éles logikával kikövetkeztettem, amikor arról beszélt, hogy egy nagy szövetséges NATO-tagország magyarországi nagykövetsége, tehát azt gondolom, csak ön nem akarta kimondani az Amerikai Egyesült Államokat, amit azóta sem cáfoltak, hogy ilyen egyébként nem történt, hiszen állandóan dobálják ide-oda a labdát.
De nem ez a lényeg, hanem a másik. Igazából szomorúvá tett, elnök úr, hiszen abban bíztam tényleg, hogy távozik a jegybank éléről, és most ezt megcáfolta. Bízom benne, hogy változik ez a helyzet, és remélem, hogy el fog tűnni a jegybank éléről, hiszem még egyszer hadd ismételjem, csak a jegyzőkönyv végett: önök elloptak egy bankot, csináltak belőle egy Fidesz-bankot, hogy a saját haverjaikat ezen keresztül tudják finanszírozni. Ez a tény, és ezt ön sem cáfolta, ezt viszont (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.) köszönöm önnek. (Taps az MSZP padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť