TUKACS ISTVÁN

Full text search

TUKACS ISTVÁN
TUKACS ISTVÁN (MSZP): Tisztelt Elnök Úr! Nem fogom elfogadni a választ, mert nem válaszolt az államtitkár úr.
Államtitkár úr, mindig olyan érzésem van, amikor önt hallgatom, mintha mi lennénk kormányon, önök meg ellenzékben. (Közbeszólások a kormányzó pártok padsoraiból.) Előszeretettel foglalkozik azzal a bizonyos szocialista kormányzati időszakkal, és a mostani állapotokról pedig egyetlen magvas véleménye van: itt van a Kánaán.
(15.30)
Ha minden rendben van, tisztelt államtitkár úr, akkor miért csak két réteg elégedetlen az egészségüggyel: az orvos meg a beteg?
Tisztelt Államtitkár Úr! Az egészségügy lepusztult helyzetben van, de hogy világos legyen az ön számára is, ne hagyjam kétségek között, én a következőt kérdeztem. Miért toporog a kormány egészségügyi államtitkára a saját feladatainak elvégzése közben, és miért akarja ezért az ellenzékre hárítani - egyébként átlátszó módon - a felelősséget? A kérdés ez volt, nem több és nem kevesebb, ön pedig erre nem válaszolt, államtitkár úr, úgyhogy elfogadni sincs mit. Köszönöm a szót, elnök úr. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť