DR. NAGY ISTVÁN

Full text search

DR. NAGY ISTVÁN
DR. NAGY ISTVÁN földművelésügyi minisztériumi államtitkár: Tisztelt Elnök Úr! Kedves Képviselőtársam! Az az igazság, hogy Magyarország érdeke az, hogy a legszigorúbb eljárás legyen a mézek minősítésének szabályaiban. Nem véletlenül kérjük magyar kezdeményezésként a Mezőgazdasági és Halászati Tanácson Brüsszelben, hogy az uniós jogban szigorítani kell a harmadik országokból származó mézek eredetét, és annak megjelölési szabályait felül kell vizsgálni. Ugyanezen a fórumon kérjük a Bizottság fokozottabb szerepvállalását a már létező hatékony laboratóriumi módszerek szélesebb körű használatának elősegítésében, és segítségét a hatékony ellenőrzéshez szükséges pénzügyi és technikai feltételek biztosításában.
Rend csak akkor lesz a piacon - és ez az alapvető érdek -, ha minőségi méz kerül a piacra, és a minőséget meg tudjuk védeni Európa határainál. Ez mindnyájunk közös érdeke, és ehhez a legszigorúbb technológiai, legszigorúbb jogi rendszert be kell vetnünk ebben a küzdelemben. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť