LÁZÁR JÁNOS,

Full text search

LÁZÁR JÁNOS,
LÁZÁR JÁNOS, a Miniszterelnökséget vezető miniszter: Tudunk nyilatkozni Páva Zsolt polgármester úr törekvéséről, ami a pécsi Zsolnay márka megmentésére vonatkozik, és aminek érdekében a pécsi adófizetők vagyonát és pénzét folyamatosan kész szolgálatba állítani. Szerintem ez a pécsi képviselőtestület és a polgármester érdeme, törekvése támogatásra érdemes.
Azt nem értettem, hogy önök miben tettek feljelentést. (Dr. Szakács László: A márkanév lopása miatt.) Remélem, hogy a NAV költségvetési csalás ügyében indított nyomozásában nem önök tettek feljelentést, mert nem hiszem, hogy az az ügy megoldását szolgálná, képviselő úr, ha önök feljelentik az ön által védelmezendő céget. A mondandójából az derül ki, hogy önök rajtunk kérik számon, hogy mi történik, a kormányon meg az önkormányzaton, miközben önök az feljelentésekben merülnek ki. A feljelentés helyett érdemes volna egy asztalhoz ülni és megbeszélni, hogy hogyan lehet a céget talpra állítani.
Még egyszer mondom, nem az önkormányzat támogatása a kérdés. Nem a magyar állam bankjának vagy az adófizetők támogatása a kérdés. A piac a kérdés, hogy hogyan lehet olyan márkát építeni, segíteni, újraépíteni, amely eladható, mert hosszú távú megoldást csak ez jelenthet. A pillanatban sikerül megoldást találni, de kérdés, hogy hosszú távon sikerül-e. Kérem ehhez a segítségét. (Dr. Szakács László: Nagyon szívesen.) Köszönöm. (Taps a Fidesz soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť