SZILÁGYI GYÖRGY

Full text search

SZILÁGYI GYÖRGY
SZILÁGYI GYÖRGY (Jobbik): Államtitkár Úr! Hadd mondjam el önnek, hogy licitálás és licitálás között mekkora különbség van. Mondok egy licitálást: Janiczak Dávid, akit ön említett, a saját gépkocsiját licitálásra bocsátotta, hogy karitatív tevékenységet támogasson ebből. (Dúró Dóra: Így van! - Moraj a kormányzó pártok padsoraiban.) Önök is licitálnak, csak azokra a földterületekre licitálnak, amiket a gazdák elől vesznek el, és százmilliókat, súlyos milliárdokat tudnak kifizetni olyan (Dr. Fazekas Sándor: Gazdák licitálnak a földre…) földterületekért, amely földterületeket önök saját maguknak bocsátották áruba.
Államtitkár úr, ez a különbség a két licitálás között. Ez, tudja, milyen? Olyan, mint amikor önök azt mondják, hogy a Jobbik padsoraiban bűnözők ülnek, aztán utána az egyik fideszes politikusukat éppen gyilkosságért előzetes letartóztatásba helyezik, majd a fiatal fideszesek, akik majd az önök utánpótlásai lesznek, hulla részegen egymást verik össze, mondjuk, egy wellness-disznóölésen. (Derültség a Jobbik padsoraiból. - Moraj a Fidesz padsoraiból.) Na, ez a különbség! Ez a Fidesz igazi arca. (Az elnök csenget.) Ezek önök, akik nagy hangon kiabálnak, de egyetlen képviselő sem meri nyilvánosságra hozni a saját hozzátartozói vagyonnyilatkozatát.
Mutassák meg a vagyonukat, ha nincs titkolnivalójuk! (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret lejártát.) Nem tudom elfogadni a választ. (Lázár János: Jól beszélsz! - Taps a Jobbik és az LMP padsoraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť