FARKAS GERGELY

Full text search

FARKAS GERGELY
FARKAS GERGELY (Jobbik): Köszönöm a szót. Tisztelt Ház! Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! A Magyarország Kormánya és a Koreai Köztársaság Kormánya között a katonai minősített adatok cseréjéről és kölcsönös védelméről szóló egyezmény kihirdetéséről szóló törvényjavaslatot, mint ahogy más, hasonló kormányközi egyezmények végleges szövegét, jóvá kell hagynia ezt is a magyar Országgyűlésnek.
A 2010 áprilisától hatályos jogszabályok alapjaiban változtatták meg a minősített adatok védelmének rendszerét Magyarországon. Ehhez igazodva köttetnek az ehhez hasonló egyezmények. Az, hogy a Koreai Köztársaság Kormányával is megvalósult a katonai minősített adatok cseréjéről szóló egyezmény aláírása, azt bizonyítja, hogy a két ország között hagyományosan jó a kapcsolat. Demeter Márta részletesen beszélt az 1988 óta fennálló, egyre jobb kapcsolatokról akár akadémiai, kulturális, gazdasági szinten, így ezeket nem ismételném meg, inkább csak arról szeretném biztosítani az Országgyűlést, hogy a Jobbik képviselőcsoportja is támogatja ennek az egyezménynek a kihirdetését. Köszönöm szépen. (Taps a Jobbik padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť