HARANGOZÓ GÁBOR ISTVÁN

Full text search

HARANGOZÓ GÁBOR ISTVÁN
HARANGOZÓ GÁBOR ISTVÁN (MSZP): Ez nem válasz volt, elnök úr, hanem az államtitkár úr folytatta a hazudozást. Mutatom az MTI-híreket; Rétvári: folytatódik a béremelés, az oktató-nevelő munkát segítők bére is nő. Államtitkár úr, ön megint becsapja ezeket az embereket. Ha egy nettó százezer forintot kereső embernek 7500 forinttal kell kiegészíteni a bérét azért, hogy a garantált bérminimumot megkapja, januártól kap 10 százalék béremelést, az azt jelenti, hogy önök nem a garantált bérminimumra fogják kiegészíteni ezzel a kiegészítéssel, hanem béremelésként adják oda, és ugyanúgy 100 500 forintot fog hazavinni. (Közbeszólás az MSZP soraiban: Így van!) Nem szégyelli magát? (Közbeszólás a kormánypártok soraiban.)
Államtitkár úr, egy tíz éve dolgozó dajka az óvodában 88 ezer forintot visz haza, míg a devizahitelesek nyomorán hízó jegybankelnöknek (Folyamatos közbeszólások. - Az elnök csenget.), jógaszerető, lakást magának venni nem tudó jegybankelnöknek 5 millió forintra megemelik a fizetését, és azt mondják, hogy megérdemelte (Közbeszólás a Fidesz soraiban: Simornak nyolcat adtatok!); nyilván ő megérdemli azt, hogy tudjon magának lakást venni, ezeknek az embereknek meg 35 ezer forintot adnak, hogy ne haljanak éhen! Szégyelljék magukat! (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť