DR. PALKOVICS LÁSZLÓ,

Full text search

DR. PALKOVICS LÁSZLÓ,
DR. PALKOVICS LÁSZLÓ, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára: Akkor befejezném az előző mondatot. Nyilván a tények ismerete nem nagyon zavarja a képviselő urat (Bangóné Borbély Ildikó: Az a baj, hogy ismerjük a tényeket!), tehát akkor befejezném az előző gondolatmenetet. A sportegyesületek bevonása a mindennapos testnevelésbe, ennek a feltételrendszerét kidolgoztuk. Ez meg fog jelenni hamarosan. Olyannyira, hogy ennek a szabályozása hamarosan be fog kerülni egyébként a törvénybe, mint ahogy ön is pontosan tudja, hogy a mindennapos testnevelés esetén egy esetben van lehetőség ebben a pillanatban az órák tömbösítésére. Azon dolgozunk, hogy ezt ki tudjuk terjeszteni.
A mindennapos testnevelés feltételrendszerének és az eredményességének a vizsgálatát folyamatosan végzi az MTA, a Testnevelési Egyetem és a Magyar Diáksport Szövetségből álló bizottság, amely javaslatokat tesz pont az ön által elhangzottakra, és egyébként ennek a kidolgozása folyik. Azt hiszem, azt várni - egyébként eddig is voltak iskolákban tornatermek, emlékszem, volt ilyen, fel is újítottunk néhányat és folyamatosan zajlik ez is -, azon túl (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.), hogy folyamatosan történik ezeknek a felújítása, nyilván nem lehet egyszerre megtenni. (Taps a kormánypárti padsorokból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť