SOLTÉSZ MIKLÓS,

Full text search

SOLTÉSZ MIKLÓS,
SOLTÉSZ MIKLÓS, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára: Köszönöm szépen, elnök úr. Tisztelt Képviselő Úr! A következő évben 800 millió forinttal, tehát közel egymilliárddal fog növekedni a támogatása az Erzsébet-táboroknak. Nyilván a tovább növekvő létszámkeretekre fogjuk ezt fordítani és nyilván az infrastruktúra fejlesztésére, amit egyébként az elmúlt évek során megtettünk. 2012 óta a fonyódligeti tábor, a zánkai tábor, és hozzáteszem, az erdélyi ivói tábor az, amely szolgálja ezt az üdültetési, nyaraltatási formát.
Nem volt ilyen 2010 előtt, nem volt ilyen nagy létszámban üdültetés 2010 előtt (Korózs Lajos: 80 ezer gyereket üdültettünk! Most miért hazudsz?), és minden évben, évről évre, bármit kiabál is Korózs képviselő úr, ne figyeljen rá, bármit is mond, a szocialisták nem tudták elérni ezt a táboroztatási, és még egyszer hozzáteszem, üdültetési lehetőséget, amit fogyatékos, idős emberek és nagycsaládosok számára is megadtunk. Köszönöm szépen a kérdését. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť