SZILÁGYI GYÖRGY

Full text search

SZILÁGYI GYÖRGY
SZILÁGYI GYÖRGY (Jobbik): Köszönöm szépen. Az a baj, államtitkár úr, hogy körülbelül olyan arrogáns válasz volt, mint ahogy itt Révész Máriusztól bekiabálást lehetett hallani, ugyanúgy, ahogy Kovács Róbert azt mondja, és idézem, mit mondott Kovács Róbert az eset után, azt mondta, hogy „a polgármester szerint kreált ügyről van szó, ami a kampány közeledtével pattant ki”. Itt egy emberéletről volt szó és nem kreált ügyről.
Az, hogy ön most azt mondja, hogy megtettek mindent, államtitkár úr, két éven át több tucat hivatalos levélben hívták fel az illetékes szervek figyelmét arra, hogy a népligeti helyszínen tragédiabekövetkezés fenyeget, mégsem tettek semmit. Most, hogy a tragédia valóban bekövetkezett, ön továbbra is arra törekszik, hogy az ügyet a szőnyeg alá söpörje, és azt mondja, hogy önök mindent megtettek. Nem tettek meg! Odament egy mentőautó, és nem tudott bemenni a területre. Odament, sajnos oda kellett menni a hullaszállítónak, és nem tudtak bemenni a területre. Sőt, most ön azt mondja, hogy a többi helyre be lehetett menni. Nem lehetett, mert azt pedig illegálisan lezárták a Tara-lakópark tulajdonosai. Tehát ne mondják azt, hogy itt nincs felelős.
Keressék meg a felelősöket, és találják is meg, és legyen végre következménye ennek az esetnek! (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť