MIRKÓCZKI ÁDÁM

Full text search

MIRKÓCZKI ÁDÁM
MIRKÓCZKI ÁDÁM (Jobbik): Köszönöm, elnök úr. Tisztelt Államtitkár Úr! Bizonyos viselkedésbéli vagy szociokulturális különbségeket nevezhetünk akár betegségnek is, de maradjunk annyiban, hogy beteg emberek ritkán használják taxinak a mentőt, és vandalizmusról ritkán tesznek tanúbizonyságot. Ezen esetekben, amikor az orvosokat, a mentők sofőrjét, a mentős tiszteket vagy épp az ápolókat éri brutális támadás, nem a betegség okából kifolyólag történnek ezek az aljas cselekedetek, hanem sokkal inkább egy mentális problémáról van szó. De még egyszer mondom, nevezhetjük ezt akár betegségnek is.
Az egészen biztos, hogy a Jobbik partner lesz abban, ha bármit megteszünk annak érdekében, ami az ő védelmüket előbbre viszi. Mi javasolnánk itt egyébként egy kiskapu bezárását: a közfeladatot ellátó személlyel szembeni 1-től 5 évig terjedő szabadságvesztés nyugodtan lehetne 2-től 8, úgy, hogy a 2 év minimum az azonnal letöltendő, és nem mérlegelés lehetősége. Hiszen még egyszer mondom, nincs aljasabb, mint amikor valaki segítségére érkező embereket mások bántanak. És minden másra természetesen mi ugyanúgy nyitottak vagyunk, és fogjuk segíteni a kormány munkáját.
Köszönöm szépen. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť