SZALAI ANNAMÁRIA

Full text search

SZALAI ANNAMÁRIA
SZALAI ANNAMÁRIA (Fidesz): Nem lepődtem meg mondandóján, ön külföldi kampánytanácsadójuk jó tanítványa, most sem a kérdésre válaszolt, hanem visszamutogatott. Nem adott választ a kérdésünkre, hogy miért kell közpénzekből finanszíroznunk Friderikuszt, Jusztot, Tornóczky Anitát, a miniszterelnök lányát, aki egy-egy adásért 8,5 millió forintot kap a cégével vagy barátaival.
A köztévének nevezett, egyre inkább gagyi tévévé váló Magyar Televíziót ma három dolog jellemzi. Az egyik a törvénytelenség, amiért bizony önök is felelnek. Törvénytelen a finanszírozás, törvénytelen az elnök, törvénytelen a kuratórium. A másik jellemzője, hogy gátlástalanul hordják ki a közpénzeket a Magyar Televízióból. A harmadik jellegzetessége pedig a közvetlen cenzúra. Azt is elárulták, hogy Friderikusz műsorába is direkt módon beavatkoztak az önök politikusai, hogy ki szerepelhet, vagy ki nem, vagy legutóbb megint a +1 Éjjeli menedéket cenzúrázták, ezúttal Kerényi Imrét vágatta ki Baló úr.
Van egy szocialista képviselőtársam, aki azt szokta mondani, hogy ő mindig uniópárti volt, csak korábban a Szovjetunióé, most meg az Európai Unióé. (Taps és derültség a Fidesz soraiban.) Ezzel lehetne a Szovjetunióban ellenni, de az Európai Unióban nem. (Taps az ellenzéki padsorokban. - Közbeszólás a Fidesz soraiból: Jó volt!)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť