SZALAI ANNAMÁRIA

Full text search

SZALAI ANNAMÁRIA
SZALAI ANNAMÁRIA (Fidesz): Tisztelt Miniszter Úr! Lendvai Ildikó és az ön miniszterelnöke véleményét a tévéelnök-választás ügyében az egész ország ismeri Friderikusz rögzítőjéről. Valahogy így hangzott: Sándor, mi a maga pályázatát támogatjuk. Akkor sokan megdöbbentek e végtelen cinikus, alibi pályáztatás, a többi pályázó megalázása miatt. Ma milliók döbbennek meg azon, hogy az MTV-ben barátok, rokonok gátlástalanul herdálják a kormányhozsanna ellentételezéseként osztogatott közpénzeket.
Miniszter Úr! Tisztában vannak önök azzal, hogy A Hét című műsort tavaly április 14-én 628 ezer ember nézte? Ekkor 380 ezer forintból készült egy adás. Az idén május 4-én A Hét helyett beindított Friderikusz-műsort, A szólás szabadságát ugyanennyi néző látta, azaz 628 ezer. Csakhogy most 13 millió forintból készült a műsor. Tavaly 60 fillérbe került nézőnként A Hét. Most a jó barát Friderikusz nézőnként 21 forintot kasszíroz. Több mint 33-szor annyiba kerül a magyar adófizetőknek A szólás szabadsága, ahol szólni szinte kizárólag a kormányoldalnak szabad.
A lenyúlás szabadsága fejezi ki pontosan azt, ami jelenleg a közszolgálatinak nevezett tévében folyik. A jó barátok, pártkatonák, rokonok telhetetlenek. Friderikusz az összes műsoráért majd 300 milliót, Juszt, a tévé, avagy a kormány ügyvédje 212 milliót, Sugár Ágnes érdekeltsége 72 milliót kap a Valahol Európa című műsorért. Ez lenne Európa?
Tisztelt Miniszter Úr! A szocialista kormány azért vállalta át úgymond - jelzem, törvénytelen módon - az üzemben tartási díjat, hogy azoknak az állampolgároknak is fizetniük kelljen Friderikusznak, Jusztnak, a miniszterelnök lányának, Tornóczky Anitának, barátainak, akik nem hajlandók megnézni műsoraikat? Várom válaszát. Köszönöm. (Taps az ellenzéki padsorokban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť