ELNÖK (dr. Szili Katalin)

Full text search

ELNÖK (dr. Szili Katalin)
ELNÖK (dr. Szili Katalin): Megköszönöm miniszterelnök úr napirend előtti felszólalását.
Tisztelt Képviselőtársaim! A Házszabály 51. § (2) bekezdése és a házbizottság állásfoglalása értelmében, ha a miniszterelnök úr beszéde nem haladja meg a húsz percet, akkor a képviselőcsoportok öt-öt percben kérhetnek megszólalási lehetőséget. Kérdezem a képviselőcsoportok vezetőit, hogy kívánnak-e élni ezzel a lehetőséggel. (Nincs jelentkező.) Nem kívánnak. Ebben az esetben, miniszterelnök úr, eltekintek... (Lendvai Ildikó jelentkezik.) Lendvai Ildikó frakcióvezető asszony jelzi, hogy szólni kíván. (Dr. Áder János szintén jelentkezik.) A jegyzők jelzik, hogy egyetlen név sincs…
Ebben az esetben Áder János frakcióvezető urat illeti a szó, azt követően pedig Lendvai Ildikó frakcióvezető asszonyt. (Dr. Áder János: Lendvai Ildikó előbb jelentkezett.) Majd én eldöntöm, frakcióvezető úr. Öné a szó elsőként.
(13.10)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť