DR. VERES JÁNOS

Full text search

DR. VERES JÁNOS
DR. VERES JÁNOS pénzügyminisztériumi államtitkár: Köszönöm a szót. Akkor folytatnám az iménti gondolatmenetet. Szeretném megnyugtatni a képviselő asszonyt, hogy az új lakáshitelt felvevők körének 90 százaléka az általunk javasolt 15 millió forintos értékhatár alatti hitelösszeget vette fel, tehát az ő esetükben érvényesíthető a kedvezmény.
És szeretném megnyugtatni abban a tekintetben is, hogy a múlt évi számítások alapján a hitelt felvevők 80 százaléka, akik adókedvezményt érvényesítettek, az általunk meghatározott értékhatár alatti kedvezményt érvényesített az elmúlt időszakban. Tehát nem arról van szó, amiről ön most az egy percben szólt, hogy nagy tömegben és nagy arányban veszítenék ezt el, hanem döntő részben és nagy arányban igénybe fogják tudni venni a keresők azt a kedvezményt, ami a továbbiakban is fenn fog maradni Magyarországon.
Köszönöm a figyelmüket. (Taps a kormányzó pártok padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť