GŐGÖS ZOLTÁN

Full text search

GŐGÖS ZOLTÁN
GŐGÖS ZOLTÁN (MSZP): Köszönöm a szót, elnök úr. Röviden szeretnék reagálni a kisposták bezárása ügyében. Csak emlékeztetni szeretnék mindenkit, hogy a postaszolgáltatással kapcsolatos kormányrendelet 2001 novemberében készült. Az a rendelet szabályozta, hogy a Posta nem köteles hatszáz lakos felett állandó postát működtetni. Remélem, tisztában vannak vele, hogy 2001 novemberében ki volt kormányon ebben az országban. Szeretném hozzátenni, hogy nem fogják az összes kispostát bezárni, hiszen rengeteg olyan technika van - s erre már van is példa -, ami miatt erre nem lesz szükség. Mielőtt ezzel riogatnák a vidék lakosságát, szeretném tisztázni, hogy ez nem mostani, hanem 2001. novemberi rendelet.
Hasonló a helyzet a szárnyvasutakkal is. Ez ugyan még nem került szóba, de gondolom, majd ez is szóba kerül. Szintén 2001-es kormányrendelet döntött a MÁV ilyenfajta szolgáltatásainak a felülvizsgálatáról, de még egyetlenegy olyan jegyzőkönyvet sem láttam, hogy akkor ez ellen fideszes képviselőtársaim tiltakoztak volna.
Köszönöm szépen a figyelmüket. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť