GAÁL GYULA

Full text search

GAÁL GYULA
GAÁL GYULA gazdasági és közlekedési minisztériumi államtitkár: Képviselő Úr! Úgy gondolom, hogy akkor járunk el helyesen, és akkor használjuk fel az adófizetők pénzét hatékonyan, hogyha olyan támogatásokat adunk, amelyek segítenek megújítani egy tevékenységet, nem pedig konzerválják azt, hogy egy alacsony jövedelmezőségi szinten vagy nulla jövedelmezőség mellett is tovább éljen.
Ennek érdekében azt gondolom, hogy olyan pályázatokat kell tudni megfogalmazni, amelyek segítik az ágazaton belül a hálózatépítést, segítik, hogy vertikumában épüljenek össze a különböző tevékenységek, hogy ne bedolgozóként, kiszolgáltatva, egy alacsony hozzáadott értékű fázisban jelenjen meg a hazai könnyűipari termelés, hanem ténylegesen egy magasabb hozzáadott értéket képviselő ágazat jöhessen létre. Ez csak akkor jöhet létre, hogyha egy vertikális integráció megvalósul az ágazatban, komplex tervezéstől kezdve a marketingig terjedő folyamatokat átfogva próbálnak piacra lépni.
Ennek érdekében a Gazdasági Minisztérium (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.) a Széchenyi vállalkozásfejlesztési program keretében pályázatokat hirdet meg, illetve beruházási adókedvezményeket biztosít.
Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť