PÁL TIBOR

Full text search

PÁL TIBOR
PÁL TIBOR belügyminisztériumi államtitkár: Köszönöm. Képviselő Úr! Ha jól értem az ön második hozzászólását, akkor azt tartja problémának, hogy a rendőrség törvényesen járt el. (Dr. Répássy Róbert: Bűnpártolásnak látszó módon járt el!) Hiszen, mint ahogy ezt a múltkor is elmondtuk, a rendőrségnek nem volt olyan eszköz a kezében, amely szerint törvényesen visszatarthatta volna Kulcsárt. Az ön mostani hozzászólása arról szól, és ha jól értem, azt mondja, hogy olyan eszközöket kellett volna alkalmazni, ami nem törvényes. Ne haragudjon, de én ezt visszautasítom. Azt gondolom, hogy a rendőrségnek nem ez a dolga. Az a dolga, hogy a törvényes eszközöket használja, és ennek megfelelően járjon el, ennek megfelelően végezze a munkáját.
A “Szolgálunk és védünk” szlogent pedig a rendőrség megfelelő tartalommal tölti meg. Nem kérdőjellel, hanem valódi tartalommal, mint ahogy azt jeleztem, a napi munkájával kapcsolatban, olyan értelemben, amikor az utcán lévő szolgálatokat megfelelő színvonalon tudja ellátni.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť