DR. KOVÁCS ZOLTÁN

Full text search

DR. KOVÁCS ZOLTÁN
DR. KOVÁCS ZOLTÁN (Fidesz): Köszönöm, elnök úr. Tisztelt Államtitkár Úr! Én azokról a tényekről beszéltem, hogy Kulcsár Attila bejelenti a rendőrségnek, hogy külföldre kíván távozni. Arról beszéltem, hogy már két hete figyelték, lehallgatták, kapcsolatait felderítették. Arról beszéltem, hogy az államtitkár úrral külön titkos találkán felfedte, hogy hatalmas nagy botrány van készülőben a K&H Equitiesnél. Ezek után a rendőrség a figyelőkkel a határig kísérteti, majd ott átengedik az ügy egyik kulcsfiguráját.
Tehát azt, ami a szlogenben szerepel, hogy “Szolgálunk és védünk”, én kérdőjellel tettem fel, mert ebben az ügyben nem azt végezték a rendőrök, ami a szolgálatban és a védelemben szükséges lenne. Rosszul szolgáltattak és vétettek ebben az ügyben, tisztelt államtitkár úr, nem ez lett volna a feladat. Kulcsárt el kellett volna fogni, és itt, Magyarországon már le kellett volna tartóztatni. Ez lett volna a feladatuk, ezt önök elmulasztották. (Taps az ellenzéki pártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť