ELNÖK (dr. Szili Katalin)

Full text search

ELNÖK (dr. Szili Katalin)
ELNÖK (dr. Szili Katalin): Köszönöm szépen. Tisztelt Képviselőtársaim! Tekintettel arra, hogy valamennyi frakció indokolta döntését, felhívom figyelmüket, hogy a javaslat elfogadásához a jelen lévő képviselők négyötödének igen szavazata szükséges.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy egyetért-e a H/5246/1. számú javaslatommal.
Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés 144 igen szavazattal, 190 nem ellenében, 1 tartózkodással a javaslatot nem fogadta el.
Tisztelt Képviselőtársaim! A házbizottság ma déli ülésén megállapodás született abban a kérdésben, hogy amennyiben az Országgyűlés a Házszabálytól való eltérést nem fogadja el, az előterjesztés általános vitájára kedden, utolsó napirendi pontként kerül sor. Ez tehát az elnöki jogkörben előterjesztett napirend részét képezi.
Tisztelt Képviselőtársaim! Felkérem az ügyrendi bizottságot, hogy a kormánypárti frakciók kezdeményezésére vizsgálja meg az előterjesztés házszabályszerűségét, és készítse elő az általános vitát.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť