MESTERHÁZY ATTILA

Full text search

MESTERHÁZY ATTILA
MESTERHÁZY ATTILA gyermek-, ifjúsági és sportminisztériumi államtitkár: Az ismeretlen tettes ellen tett feljelentésünkben az ORFK június 24-én a nyomozást megszüntette. Ez ellen mi panasszal éltünk, mert úgy gondoltuk, hogy a nyomozásnál a rendőrség nem kellő körültekintéssel járt el, és vannak olyan tények és körülmények, amelyeket még mérlegelnie kell. Erre a panaszra, amit a Fővárosi Főügyészségen tettünk, válasz még nem érkezett. Amennyiben a Fővárosi Főügyészség elutasítja a panaszunkat, akkor mi szeretnénk élni azzal a lehetőséggel, hogy pótmagánvádlóként lépjen föl a minisztérium, mert azt gondoljuk, hogy az igazunkat mindenféleképpen meg kell hogy találjuk.
A költségvetési kárra konkrétan nem tudunk mit mondani, mert pontosan a nyomozástól vártuk volna, hogy állapítsa meg, mekkora költségvetési kár érte a magyar adófizetőket.
A felelős - ismeretlen tettes ellen tettünk feljelentést, ez tény. De az is tény, hogy a döntéseket Deutsch Tamás akkori sportminiszter hagyta jóvá, mégpedig Balázs Csaba, a Sportfólió Kht. akkori vezérigazgatójának az előterjesztése alapján.
Köszönöm szépen a figyelmet.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť