SISÁK IMRE JÁNOS

Full text search

SISÁK IMRE JÁNOS
SISÁK IMRE JÁNOS (MDF): Köszönöm szépen a szót. Én úgy gondolom, hogy ez a válasz megnyugtató volt számomra. Egyetlenegy kérés viszont megfogalmazódik a Pénzügyminisztérium felé; mint ahogy mondtam, ezen önkormányzatok úgynevezett nettósított támogatást igényeltek a cél- és címzett támogatási körben. Ebben az esetben az önkormányzatnak meg kell előlegeznie az áfa 25 százalékos összegét, és tudjuk, hogy milliárdos nagyságrendű beruházások esetében ez igen komoly terhet ró az önkormányzatokra.
Az önkormányzatok pénzügyi helyzetét ismerve, ismerve azt az 1500 önkormányzatot, amely önhiki- vagy bérhiki-támogatásban részesült, én úgy gondolom, mindenképpen jogos az az igény, hogy az adóhatóság által 60-90 napon belül visszautalt áfa időtartamát lerövidítsük, tehát a kérésünk az, hogy ez 30 napon belül történjen meg.
Köszönöm szépen. A válasz egyébként kielégítő volt. (Taps az MDF soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť