DR. TOMPA SÁNDOR

Full text search

DR. TOMPA SÁNDOR
DR. TOMPA SÁNDOR (MSZP): Államtitkár Úr! Köszönöm a válaszát és azt, hogy tájékozódott a területről, azonban azt kell mondanom, hogy több száz vállalkozás, önkormányzat, civil szervezet mind a mai napig várja az értesítést arról, hogy a beadott pályázatára milyen választ kaphat. Jó részét a rendezvényeknek már lebonyolították, a marketingeszközöket, amelyekre lehetett pályázni, tervezni kellene, és a fejlesztéseket el kellene indítani. Én azt gondolom, fokozottan igaz ez ezen a területen, ahol egyébként a nemzeti össztermékhez ilyen jelentős mértékben hozzájárul egy ágazat, ahol a költségvetési bevételek tekintetében pozitív szaldóval járul hozzá a költségvetési egyensúlyhoz ez az ágazat, hogy kétszer ad, aki gyorsan ad.
A jövőbeni fejlesztések szempontjából, az idei programok lebonyolítása szempontjából rendkívül fontos lett volna, hogy mindezek a hiányosságok ne ismétlődjenek meg, hiszen nem ebben az évben fordult elő először, hogy ilyen későn, késve kapták meg az értesítéseket a pályázók. Kérem, hogy tegyenek meg minden intézkedést annak érdekében, hogy minél előbb megkapják a kiértesítéseket a pályázók.
Köszönöm. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť