DR. EÖRSI MÁTYÁS

Full text search

DR. EÖRSI MÁTYÁS
DR. EÖRSI MÁTYÁS (SZDSZ): Miniszter Úr! Köszönöm a válaszát. Örülök annak, ha a titkosság feloldódik. Megjegyzem: a titkosság elrendelése, azt hiszem, egy-két órát vehet csak igénybe, nem kéne heteket várni.
Nem hiszem, hogy lehet titok abban a kérdésben, hogy egy kormány az államapparátust felhasználva valóban megfigyeltetett-e ellenzéki pártpolitikusokat, mert ha ezt megteszi, az egy világraszóló botrány - akkor derüljön ki az. De ha kiderül, hogy erre nem került sor, és kiderül, hogy az ország ifjú miniszterelnöke fillentett esetleg a közvéleménynek ebben az ügyben, akkor annak is ki kell derülnie.
Tehát azt kérném, a titkosság feloldására vonatkozó időbeli tervet, ha lehet, rövidítsék le, annak érdekében, hogy minél előbb tudjuk meg, mi történt ebben az ügyben. És még egyszer köszönöm válaszát. (Szórványos taps a kormánypárti sorokból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť