ELNÖK (dr. Szili Katalin)

Full text search

ELNÖK (dr. Szili Katalin)
ELNÖK (dr. Szili Katalin): Nyilvánvaló, hogy mielőtt szavazni fogunk a napirendről, erre nem fogok javaslatot tenni, képviselő úr, ebben egyeztünk meg a házbizottság ülésén, de köszönöm, hogy figyelmeztetett.
Tisztelt Képviselőtársaim! Tehát a Fidesz-frakciónak a T/5279. számú törvényjavaslat részletes vitája elhalasztására irányuló javaslatáról döntünk. Kérdezem tehát önöket, hogy elfogadják-e a Fidesz képviselőcsoportjának ezt a javaslatát. Kérem, most szavazzanak! (Szavazás - Dr. Juhos Katalin: Igen, de erről már szavaztunk!) Való igaz, köszönöm. Figyel, úgy tűnik, a frakcióigazgató asszony is, köszönöm.
Az eredmény ugyanaz, tehát a parlament jól látható többsége nem fogadta el ennek az indítványnak a napirendrevételét.
Tisztelt Képviselőtársaim! Ahogy jeleztem önöknek, a T/5517. számú előterjesztés általános vitájának kiegészítésére vonatkozott a Magyar Szocialista Párt képviselőcsoportjának a javaslata, ugyanakkor visszavonta a regisztrációs adóról szóló törvényjavaslattal kapcsolatos, a napirend kiegészítésére irányuló javaslatát.
Kérdezem tehát önöket, elfogadják-e, hogy a T/5517. számú előterjesztés általános vitájával kiegészüljön a mai napirend. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm.
Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége elfogadta a javaslatot.
A holnapi napon fogunk utolsó napirendi pontként tárgyalni erről a javaslatról, mégpedig úgy teszek javaslatot erre, hogy az expozé tíz percben, a bizottsági előadások, a kisebbségi vélemények és a felszólalások pedig öt-öt percben történjenek.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť