SZALAI ANNAMÁRIA

Full text search

SZALAI ANNAMÁRIA
SZALAI ANNAMÁRIA (Fidesz): Tisztelt Miniszterelnök Úr! Amikor tavaly nyáron nagyon sokan a sajtószabadságért tüntettek, ön azt mondta, hogy akinek kell televízió, vegyen magának. Akkor még nem értettem, hogy mit jelent ez a mondat. Ma már értem: ön közpénzből vásárol köztelevíziót magának. (Felzúdulás a kormánypártok padsoraiban. - Taps az ellenzéki pártok padsoraiban. - Az elnök csenget.) Ha jól működik a Magyar Televízió, akkor jutalmazza; most, hogy nem teljesíti Ragáts úr az ön feltételeit, most nem kap pénzt. (Közbeszólás az MSZP padsoraiból: Magatokról beszéltek! - Közbeszólások a Fidesz padsoraiból: Gulyáslevest főzessetek!) Mely kéréseit nem teljesítette Ragáts úr?
Miniszterelnök úr említette, hogy találkozott a Duna TV elnökével is. (Nagy zaj.) Még egy szocialista tévét szeretne vásárolni? (Közbekiáltás az MSZP soraiból: Rágalmazó disznók vagytok!)
Miniszterelnök úr, ön nem találkozott Kondor Katalinnal, ugyanis róla tudja, hogy őt nem lehet megvásárolni.
Köszönöm. (Taps az ellenzéki pártok padsoraiban - Nagy zaj a kormánypártok padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť