DR. MEDGYESSY PÉTER

Full text search

DR. MEDGYESSY PÉTER
DR. MEDGYESSY PÉTER miniszterelnök: Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Képviselő Asszony! (Folyamatos zaj.) Van egy rossz hírem: Kondor Katalinnal is találkoztam. (Derültség az MSZP soraiban.) Találkoztam vele akkor, amikor bementem egy rádióműsorba, és volt olyan udvarias és kedves, hogy kijött elém, elmondta a Rádió állapotát, elmondta a problémáit, és bizonyos kéréseket is megfogalmazott. Ebből következően természetesen ő sem maradt ki a sorból.
A képviselő asszony említette azt, hogy amikor a sajtószabadságért tüntettek, akkor én mit mondtam. Képviselő asszony, én ott nem a sajtószabadsággal kapcsolatban mondtam véleményt, hanem annyit mondtam csupán - és ezt most is tartom -, hogy állami pénzből két állami televíziót nem lehet fenntartani. (Közbeszólások az ellenzéki pártok padsoraiból: Most is ez van! Duna TV!) Erre az adófizetőknek nem lehet forrásuk és nem lehet pénzük.
Én azt gondolom, hogy egyébként az, amit a képviselő asszony arra vonatkozóan felvet, hogy nagyon jó lenne, ha utánanéznénk annak, mi miből finanszírozódik (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.), megígérem, hogy a működő televízióknál is, amelyek nem állami televíziók, meg fogjuk nézni azt, hogy honnan származik az a forrás, amiből működtetik.
Köszönöm. (Taps a kormánypártok padsoraiban. - Közbeszólások az MSZP padsoraiból: Így van!)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť