GAÁL GYULA

Full text search

GAÁL GYULA
GAÁL GYULA gazdasági és közlekedési minisztériumi államtitkár: Képviselő Úr! Én is csak azt tudom mondani, hogy minden eddigi felmérés, tájékozódás azt mutatta, hogy kedvezőbb körülményeket tudnak biztosítani az utazóközönség számára a Keleti pályaudvaron. Természetesen annak nem látom akadályát, hogy ezt a kérdést újragondoljuk. Nyilván nem elsősorban a minisztérium felelősségi körébe tartozik, de a menetrendek jóváhagyása révén nekünk is van befolyásunk erre.
A kezdeményezés nem a minisztériumból indult, de lehetőséget látok ezeknek a kérdéseknek a felvetésére. Ugyanakkor, ha az erősödik meg, hogy az egységes utasforgalmi és intercity-hálózat kialakítása szempontjából más megoldás nem kínálkozik, akkor valószínűleg ezeknek az érveknek az alapján továbbra is megmarad a javaslat az intercity-járatok egy pályaudvaron történő egyesítésére. (Szórványos taps a kormánypártok padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť