KOVÁCS FERENC

Full text search

KOVÁCS FERENC
KOVÁCS FERENC (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Képviselőtársaim! Tisztelt Államtitkár Úr! Bár ez a kérdés valamikor még a nyár elején vagy a nyár közepén került be a minisztériumhoz, lehet, hogy még most is aktuális, ugyanis fogadóóráimon több panaszos keresett meg azzal a kéréssel, hogy a Széchenyi-terv keretében kiírt hőszigetelt nyílászárócsere ösztönző pályázaton elnyert állami támogatások a korszerűsítő beruházások elkészülte után több mint egy évvel sem érkeztek meg az érintett családokhoz.
Sajnos, a visszatartott kiutalások politikai hovatartozás nélkül sújtják a megtakarításaikat nem felélő, hanem életkörülményeiket jobbá, takarékosabbá tenni akaró honfitársainkat. A nem kis összeggel, teljes önerős előfinanszírozással elvégzett munkálatok előtt a rossz ablakok résein keresztül a fűtési költség vitte el az ott lakók pénzét. A beépítés után most pedig a kormány viszi el, tartja magánál az érintettek pénzét. Ha a szocialista-szabad demokrata kormányzat le is húzta a redőnyt a nemzet gazdaságát élénkítő Széchenyi-terv folytatása előtt, a jogosan megítélt támogatások folyósításával miért teszi ugyanezt?
Tisztelt Államtitkár Úr! Szeretném kérdezni, lesz-e folytatása a jó hőszigetelő nyílászárók cseréje támogatásának országunkban, illetve megtörténtek-e már a kifizetések az előzetesen odaítélt támogatások kapcsán.
Köszönöm. (Taps a Fidesz soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť