DR. NÉMETH IMRE

Full text search

DR. NÉMETH IMRE
DR. NÉMETH IMRE földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter: Köszönöm szépen a képviselő úrnak a segítőkészségét. Én úgy gondolom, hogy a hátralévő időben is szükség lesz erre. De szeretném tájékoztatni, hogy az elmúlt hónapban hat regionális értekezletet tartottunk az országban, hármat jómagam, és ezeken egyenként 500-600 gazdálkodó vett részt. Nekem az az érzésem néha, hogy a gazdálkodók jobban értik ezt az egész ügyet, mint a politikusok, és ez meglehetősen megnyugtató a számomra. Örülnek annak a támogatási szisztémának, amit mi be akarunk vezetni; kevesebb jogcímen tudnak támogatáshoz jutni, még akkor is, ha csak a gazdasági ciklus végén.
Én ígérhetem, képviselő úr, hogy önöket is ellátjuk azokkal a segédanyagokkal, dokumentumokkal, amelyek akár a választókörzetükben, akár máshol lehetővé teszik ennek a rendszernek a bemutatását, és lehetővé teszik azt, hogy minél kevesebb hibával tudjunk majd megfelelni az európai uniós támogatási kihívásoknak.
Köszönöm a figyelmüket. (Taps a kormányzó pártok padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť