DR. MAGDA SÁNDOR

Full text search

DR. MAGDA SÁNDOR
DR. MAGDA SÁNDOR (MSZP): Miniszter úr, számunkra egyértelmű ez a válasz, de mi azt szeretnénk, hogy kommunikáljunk minél inkább közösen. Ez a minisztérium számára legalább olyan fontos, mint számunkra, mert talán a közvélemény nincs tisztában mindazzal a munkával, ami az elmúlt másfél évben elvégzésre került. Meggyőződéssel valljuk azt, hogy azzal a munkával, amit az elmúlt hónapokban összehangoltan végeztünk, minden siker és minden lehetőség megvan arra, hogy a jövő év végére a mezőgazdaságból élők, a vidéken élők tényleg a nyertesei lehessenek az európai uniós csatlakozásnak.
Vagyis, miniszter úr, azt szeretnénk kérni - tudjuk, hogy ez igen nagy feladat -, hogy talán sűrűbben kellene a nyilvánosságot tájékoztatni arról, hogyan is állunk ezzel a napról napra elvégzett munkával, és mik a sikereink.
Köszönöm szépen. (Taps a kormányzó pártok padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť