DR. MEDGYESSY PÉTER

Full text search

DR. MEDGYESSY PÉTER
DR. MEDGYESSY PÉTER miniszterelnök: Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Tisztelt Képviselő Úr! Hölgyeim és Uraim! Először is azt szeretném mondani, hogy nem értem, miért kellene bármilyen módon is tagadni egy kapcsolatot, ha egyébként amögött semmifajta bűncselekmény nem volt. Semmifajta probléma nincs, lehetséges olyan helyzet, hogy banki tisztviselőkkel, banki szakemberekkel sokan találkoznak. Egyébként én nem ismerem ezt a naptárt, ön valószínűleg láthatta; ez a naptár feltehetően sok nevet tartalmaz, ilyeneket és olyanokat is, ezeket nem kell tagadni. A fordítottját kell bizonyítani, azt kell bizonyítani, hogy tudniillik emögött valamifajta rendellenes vagy büntetőjog szempontjából elítélendő cselekmény volt. Ha ezt tudják bizonyítani, akkor természetesen mindenkit azonnal felelősségre fogok vonni, illetve a normál eljárás szabályai szerint végig kell menni azokon az utakon, aminek az eredményeképpen kialakul az igazság.
Baja államtitkár úr közleményt adott közre, ebben elmondta, hogy mik történtek, és mi az ő álláspontja ebben a kérdésben.
A közvetítőkön keresztül történő kapcsolattartás Kiss Péter miniszter úr részéről, azt gondolom, olyan téma, amit talán a miniszter úrnak kellene ön föltegyen. Miután ő képviselő is és miniszter is, majd megválaszolja a megfelelő módon az ön kérdését. (Kiss Péter: Nagyon szívesen.)
Úgyhogy, kedves képviselő úr, miután az ön kérdése rendkívül általános, ezt a választ lehet csupán adni rá. (Derültség a Fidesz soraiban.) Viszont nagyon örülnék neki - örülök, ha jókedvük van az uraknak, ezt külön örömmel és tisztelettel köszöntöm -, tehát nagyon örülnék annak, ha a képviselő úr esetleg azt is segítene tisztázni, hogy mit keresett Kulcsár Attila Áder Jánosnál. (Derültség a Fidesz soraiban.) Milyen politikai támogatást és segítséget kért tőle, és milyen védelmet kért tőle? (Közbeszólás a Fidesz soraiból: És a tizenöt pénztáros?)
Köszönöm szépen. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť