ELNÖK (dr. Szili Katalin)

Full text search

ELNÖK (dr. Szili Katalin)
ELNÖK (dr. Szili Katalin): Soron következik az adatvédelmi biztos beszámolójának elfogadásáról szóló országgyűlési határozati javaslat határozathozatala. Az emberi jogi, kisebbségi bizottság önálló indítványát H/988. számon kapták kézhez. Mivel az előterjesztéshez módosító javaslat nem érkezett, így a határozathozatal egyetlen döntést igényel.
Kérdezem tehát a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e az adatvédelmi biztos beszámolójának elfogadásáról szóló országgyűlési határozati javaslatot. Kérem, most szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm.
Megállapítom, hogy az Országgyűlés 374 igen szavazattal, nem szavazat és tartózkodás nélkül az országgyűlési határozati javaslatot elfogadta.
Tisztelt Országgyűlési Biztosok! Megköszönöm, hogy részt vettek a szavazáson, és kívánok önöknek további sikeres munkát a következő esztendőre és boldog karácsonyt a magam és az Országgyűlés nevében. Viszontlátásra! (Taps. - Az országgyűlési biztosok távoznak az ülésteremből.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť