ELNÖK (Harrach Péter)

Full text search

ELNÖK (Harrach Péter)
ELNÖK (Harrach Péter): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a gyógyszerészetet érintő egyes törvények módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Kökény Mihály, Csehák Judit, Schvarcz Tibor, Vojnik Mária, Kárpáti Zsuzsanna és Nyul István képviselők önálló indítványát T/12. számon, az egészségügyi bizottság ajánlását pedig T/12/4. számon kapták kézhez.
Az ajánlásban összesen négy módosító javaslat szerepel, amelyet ugyanazok a képviselők terjesztettek elő. A szabályozás terjedelmére, illetőleg a módosító javaslatok előterjesztői támogatottságára figyelemmel kezdeményezem, hogy a részletes vita most is egy szakaszból álljon. Ugyancsak kézfelemeléssel határoz az Országgyűlés. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége a javaslatot elfogadta.
Megnyitom a részletes vitát az ajánlásban szereplő módosító javaslatokra. Megkérdezem, kíván-e valaki felszólalni. (Senki sem jelentkezik.) Mivel felszólaló nem jelentkezett, a részletes vitát lezárom, és megkérdezem Schvarcz Tibor képviselő urat, hogy most vagy a határozathozatal előtt kíván-e szólni. (Dr. Schvarcz Tibor: A határozathozatal előtt.) A határozathozatal előtt. Erre várhatóan a következő ülésünkön kerül sor.
(19.00)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť